05. READY CHEF

Nadpultni sladoledni stroj za pasterizacijo, ohlajanje in zamrzovanje


Povpraševanje

Ready CHEF

Ready CHEF je sladoledni stroj, ki ima kar 16 programov za izdelavo sladoleda. Ponuja vam:

  • 8 različnih možnosti za izdelavo domačega sladoleda,
  • 2 različna proizvodna programa za sicilijanske in kremaste granite,
  • 6 ciklov za pripravo sladolednih topingov in prelivov.

Poleg sladoleda lahko z aparatom nadpultnim sladolednim strojem Ready CHEF izdelujete tudi slaščičarske izdelke. Predhodno ima sprogramirane kar:

  • 4 programe za proizvodnjo različnih vrst krem,
  • 8 programov za obdelavo čokolade (če se odločite in radi izdelujete čokoladne praline),
  • 6 posebnih programov, uporabnih za pripravo sladic.

Hard-O-Tronic® predstavlja ekskluzivni sistem za izdelavo odličnega sladoleda. Vrednosti programirane konsistence in trenutna zamrznjenost sladoleda se nenehno prikazujejo na LCD zaslonu. S puščicami lahko konsistenco vedno spremenjate, tako da na koncu dobite svoj idealen sladoled.

Da se skozi celoten postopek izdelave ohranja enaka konsistenca sladoleda, stroj za sladoled aktivira naknadno hlajenje tudi med ekstrakcijo.

Čiščenje stroja Ready CHEF za sladoled si lahko še olajšate

Pranje notranjosti stroja za sladoled lahko pospešite s segrevanjem površine. Tako se bodo morebitni zalepljeni ali mastni ostanki še hitreje odlepiti.

Ko je pranje končano, lahko s programom sušenja, ki je nujen pred temperiranjem čokolade, iz notranjosti sladolednega stroja odstranite morebitno preostalo vlago.

Cilinder in sprednja plošča sta prav tako izdelana iz enega samega kosa, kar omogoča maksimalno čiščenje in zagotavljanje higiene.

Z monolitnim valjem je bil odpravljen tudi vsak vmesni prostor, kamor bi se lahko prikradel kondenz in led, kar je v preteklosti skrajšalo življenjsko dobo stroja.

Izstopno žleb za izmet sladoleda je mogoče enostavno razstaviti, in tako imaste prosto pot za popolno odstranitev ostankov sladoleda, smetane ali čokolade.

MODEL READY CHEF
Min. količina sladoleda na cikel 2 kg
Max. količina sladoleda na cikel 4 kg
El. priklop 230/1/50
El. moč KW 3 kW
Hlajenje Zračno
Dimenzije DxGxV cm 45,5x58x76,5 cm
Neto teža 142 kg