Navigacija

CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY

CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY

Carpigiani Gelato University je kulturni projekt, ki podpira odpiranje sladoledarn po svetu ter širitev znanja o užitku okušanja pravega italijanskega sladoleda – gelato.

Želi si pomagati in usposabljati obrtnike, ki želijo odpreti svojo sladoledarno, pa tudi tiste, ki so že uveljavljeni in si želijo potrditve o pripravi odličnega italjianskega sladoleda s tradicijo.

Carpigiani Gelato University si prizadeva, da bi na tečajih sodelovalo čimveč ljudi in za to uporablja več kanalov. Šola ponuja tečaje v učilnici, spletne tečaje, tečaje pri strankah.

Tečaji potekajo v italijanščini, angleščini, francoščini, nemščini, nizozemščini, japonščini, kitajščini in mnogih drugih jezikih, tako v osrednji učilnici v Anzoli Emilii (Bologna) kot tudi v podružnicah Carpigiani Gelato University po svetu ter preko predstavnikov podjetja Carpigiani.

Najboljše pri sladolednih delavnicah pa je to, da hkrati s praktičnim prikazom izdelave sladoleda dobite tudi občutek, kako je izdelovati sladoled na najnovejši sladoledni opremi (sem spada npr. pasterizator za sladoled, aparat za sladoled s kompresorjem ipd).

Usposabljanja vodi ekipa profesorjev in strokovnjakov mednarodnega slovesa.

Carpigiani Gelato University sodeluje z ostalimi univerzami, saj si prizadeva ohranitev visoke usposobljenosti, razvoja in raziskav na področju sladoleda in slaščic italijanske izdelave in njeno širjenje po vsem svetu.

slika8

Še nekaj dejstev:

  • CGU je bila ustanovljena leta 2003,
  • 150 tečajev na leto,
  • več kot 7000 udeležencev vsako leto.
slika9
c1

Predstavitev tečajev – postani SLADOLEDNI MOJSTER:

1. OSNOVNI                          5 dni    Učilnica in DelavnicaNa predavanju se seznanite z osnovnimi elementi sladoledarske dejavnosti.

2. NADALJEVALNI                5 dni    Učilnica in Delavnica

Predavanje vam nudi temeljna znanja, ki jih potrebujete pri profesionalnem ukvarjanju s sladoledarstvom.

3. NAPREDNI                         5 dni    Učilnica in Delavnica

Predavanje je namenjeno sladoledarjem, da izpopolnijo svojo paleto produktov z najboljšimi proizvodi, s katerimi bodo svoje stranke presenetili in zadovoljili.

4. INTENZIVNI                                  5 dni     V sladoledarni

Tečaj je namenjen vsem, ki so se udeležili predavanj in si želijo pridobljeno znanje preizkusiti v praksi. Urjenje poteka preko dela v pravi sladoledarni.

Več informacij: www.gelatouniversity.com

c2

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *