Navigacija

Kava Enjoy

Kava Enjoy caffe se je »pražila« že kar nekaj časa, skozi ŽIVLJENSKO FILOZOFIJO, ki jo naše podjetje živi že več kot 13 let.

Pozitivno RAZPOLOŽENJE je stalnica našega vsakdana kar nam omogoča uživanje vsakega lepega, dobrega trenutka, ki nam ga prinaša vsakdan. Vsaka jutranja kavica pa je za prave ljubitelje kave SREČA, da te popelje v nov dan poln novih dogodivščin, ki jih je potrebno UŽITI na polno!

To je zagotovo kava s popolnim okusom. Spremljala vas bo tekom celega dne, naslednje jutro pa si jo boste ponovno zaželeli.

Poskusite jo lahko v naši Slaščičarni Bambú v Qlandii Nova Gorica.

Naša kava lahko sedaj postane tudi vaša, hkrati pa vam priskrbimo tudi kavni avtomat, mlinček, brezkofeinsko kavo … Poskrbimo lahko tudi za pravi profesionalni aparat za stepeno smetano Carpigiani!

Za več informacij nam pošljite povpraševanje in z veseljem se bomo dogovorili za srečanje.

 

Kje lahko pijete Enjoy Caffé:

Slaščičarna Bambú – Nova Gorica

Kavarna Center – Kamnik

Čolnarna – Park Tivoli, Ljubljana

Žolna Bar – Ljubljana

Casino Andor in Villa Andor – Ankaran

Enjoy Caffe

enyoj_caffe_skodelica-200x230

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *