Navigacija

Aktualno

Pripomočki za peko – kot poslovna darila!

Pripomočki za peko – kot poslovna darila!

Bliža se konec leta in počasi v naše (elektronske) nabiralnike in pisarne vstopajo ponudbe za najrazličnejša poslovna darila. Pripomočki za peko – vendar ne tisti klasični, ampak profesionalni in uporabni – takšni, ki so res uporabni in namenjeni tako za domačo kot tudi profesionalno uporabo – teh ponavadi ne srečamo kot poslovna darila!

Za letošnje leto se na spletu kot najslabše poslovno darilo omenja notes, saj naj bi, zaradi COVID pandemije bilo praktično nemogoče kaj načrtovati za nekaj mesecev vnaprej. No, deloma se s tem strinjamo, vendar sami vseeno ostajamo zvesti dobremu staremu svinčniku in listu papirja, in računalniku seveda. In prav ob tem razmišljanju se je porodila ideja o poslovnih darilih s sladkim pridihom.

Spodaj smo vam pripravili kratek spisek pripomočkov za peko, katera bi lahko podarili svojim najljubšim pekom, slaščičarjem in ostalim poslovnim partnerjem v sladki industriji.


 

TERMO CHOC – silikonska špatula s termometrom za temperiranje čokolade

Termo Choc - termometer za temperiranje čokolade

Termo Choc je termometer za čokolado, mešalka in špatola obenem. Gre za silikonsko mešalo, katero v kombinaciji s termometrom omogoča mešanje in hkratno nadzorovanje temperature (med 0°C do 200°C) med taljenjem čokolade.

Spremljanje temperature pri taljenju oziroma temperiranju čokolade je izredno pomembno, će hočemo ohraniti njeno teksturo in svetleč izgled.

Seveda lahko termometer uporabljate tudi za nadzor temperature med kuhanjem smetane, omak, marmelad, sirupov.energije.

Naj dodamo (za vse tiste, ki se sprašujete kaj kupiti nekomu, ki ima rad čokolado) da je termometer za čokolado odličen pripomoček za peko in predstavlja odlično darilo za vse tiste, ki svoje sladice radi ustvarjajo s pravo čokolado in so navdušeni nad novimi kuhinjskimi pripomočki.


 

FUNNEL CHOC – lijak za enostavno doziranje čokolade

Funnel Choc - lijak za čokolado
Funnel Choc je lijak za enostavno doziranje temperirane čokolade pri pripravi pralinejev.

Lijak se odlično izkaže pri polnjenju silikonskih modelov. Obenem lahko s pritiskanjem na jeziček točno odmerjate želeno količino tekoče čokolade, ko jo dozirate v posamezno vdolbino. Na ta način ohranjate izjemno natančnost in omejite količino kala.

Funnel Choc je odličen pripomoček za čokoladen izdelke, hkrati pa primeren tudi za tekočine, fondant, žele, kreme itd.

Čokoladni lijak lahko uporabljate pri izdelavi pralin s silikonskimi modeli za praline oziroma pri doziranju prave količine tekoče zmesi v silikonske modele za monoporcije!

Odlična ideja za darilo, ki kar kliče po uporabi čokolade!


 

BRENNER – profesionalni plinski gorilnik za slaščice

Brenner - profesionalni plinski gorilnik
Z brenerjem boste lahko enostavno karamelizirali kreme brûlée, meringo, sladkor in še kaj bi se našlo.

Plinski gorilnik na butan – brenner – je sila enostaven in popolnoma varen za uporabo. Ko se brenner izprazne, ga seveda lahko spet napolnete s plinom.

Brener lahko upravljate samo z eno roko in z njim lahko pripravite zapečeno skorjico na krem brulejih, meringah, cheesecakih. Sladkor bo v stiku s plamenom karameliziral že po nekaj sekundah.

Primerno kot poslovno darilo za vse, ki imajo radi okus karameliziranega sladkorja!


 

SILIKONSKI MODELI – odličen pripomoček za peko in zamrznjene slaščice

Termo Choc - termometer za temperiranje čokolade

V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi silikonskimi modeli.

Modeli so lahko tematski, takšni, s katerimi pripravite monoporcije ali večji, za pripravo sladolednih tort.

Vsi modeli so narejeni iz silikona SLR, ki je popolnoma varen za uporabo z živili. Poleg tega, da so silikonski modeli izjemno trpežni, jih lahko uporabljate tako za peko, kot tudi za zamrzovanje.

S silikonskimi pripomočki za peko njimi bodo obdarovanci lahko ustvarili nove slaščice, katere boste okusili med enim izmed prihodnjih obiskov! Tu si oglej še  celotno ponudbo silikonskih modelov!

 

Vsekakor pa naj poslovna darila izražajo vas in vaše resnične želje skupaj z voščilom ob prihajajočih decembrskih praznikih in novem letu!

Pa srečno!

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *