Navigacija

Aktualno

Kako izbrati pravi okus poročne torte?

Kako izbrati pravi okus poročne torte?

Nekateri lahko rečemo, da je izbiranje vaše poročne torte najbolj okusni del organiziranja vašega posebnega dne, takoj za tistim, ko izbirata predjedi, prigrizke, ipd. Toda izbiranje najboljših okusov za vajin dan je najpomembnejše!
Najbolje je, da se najprej odločita ali želita imeti preprosto ali večnadstropno torto. S tem podatkom je najbolje iti h slaščičarju, saj imata v glavi že osnovno obliko vajine poročne torte.

Čas je, da izberete kakšni okusi bodo skozi poročno torto odsevali vaju!

Navadno so poročne torte v Sloveniji večnadstropne, …. vendar je okus bolj pomemben.
Vsekakor slaščičarju zaupajte morebitne alergije gostov na gluten ali oreščke. Izdelki v slaščičarstvu so dandanes zelo raznovrstni, tako da vam bo slaščičar brez dvomov lahko predlagal brezglutenski biskvit ali čokoladni preliv, ki je veganom prijazen.
Med vašim posvetovanjem boste najverjetneje preizkusili kar nekaj tortic, vendar je najbolj važno, da se na koncu glede okusa zedinita z bodočim partnerjem ali partnerko :). V naši slaščičarni Bambu v Novi Gorici je to že ustaljena rutina, poročne torte pa so kasneje pečene in dekorirane v Pekarni Potička.
logo
Vsekakor pa velja pri izbiri okusa poročne torte upoštevati tudi letni čas poroke. Na poletne dni bodo sadne torte, izdelane ali dekorirane z npr. tropskim sadjem delovale izredno osvežilno, vendar na izgled morda preveč igrivo. Nasprotno pa bi čokoladno-čokoladna kombinacija z belo čokoladno kremo poleti delovala pretežka, pozimi pa bi bila ravno pravšnja.
Vsekakor pa je poročna torta najlepši zaključek poroke. Par navadno skupaj zareže vanjo in tako ponudi svatom ter fotografom odlično priložnost, da ovekovečijo prvo skupno dejanje zaljubljenega, a zdaj že poročenega para.

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *