SLADOLEDNA PASTA CASSATA SICILIANA


Povpraševanje

SLADOLEDNA PASTA CASSATA SICILIANA

Kako izdelati sladoled s svetovno znano sladico iz Sicilije v glavni vlogi?
Po novem vas od čudovitega sladoleda loči samo še korak!

Ponovna interpretacija klasične sladico italijanske slaščičarske tradicije je poudarjena z najkakovostnejšimi sestavinami. Pasta Cassata Siciliana je narejena z naravnimi aromami in s citrusno noto ter prijetno aromo mandljev, obogatena s kandiranimi kockami pomaranče in limone (vsebuje kar 60% kandiranega sadja).

SESTAVINE: kandirano sadje (pomarančna lupina, glukozni sirup, cedra, sladkor, zgoščeni sok črnega korenja, citronska kislina, arome), glukozni sirup, voda, sladkor, naravne arome, aroma (JAJCE), sredstva za zgoščevanje (pektin, karagenan, moka karubinih semen), natrijev citrat, naravna aroma pomaranče.
Ne vsebuje glutena.

DOZIRANJE: 200g na 1kg sladoleda

Prodajno
pakiranje
Doziranje
Sladoledna pasta Cassata Siciliana 3kg 200g na 1kg sladoleda