Je brezglutenski sladoled lahko alternativa tradicionalnemu sladoledu?

Rižev sladoled je okusna in zdrava alternativa tradicionalnemu sladoledu, namenjena predvsem tistim, ki se morajo držati diete brez glutena ter ljudem, ki ne prenašajo navadnega kravjega mleka, a ne želijo opustiti užitka sladoleda.

Rešitev je brezglutenski sladoled, ki je na voljo v 2 različnih okusih. Vredno ju je preizkusiti, saj gre za sladoled nad katerim bodo navdušeni tudi vegani.

SLADOLED RIŽ IN SMETANA | 1,35kg

SESTAVINE: riž v prahu 20%, fruktoza, rastlinska vlakna, rastlinske maščobe (kokos), SOJINE beljakovine, maltodekstrin, glukozni sirup, modificiran škrob, sol; emulgatorji: mono in digliceridi jedilnih maščobnih kislin, propilen glikolovi estri maščobnih kislin; sredstvo za strjevanje: gumi iz zrn rožičevca, karboksimetilceluloza, guargumi; arome.
Ne vsebuje glutena. Lahko vsebuje sledi mleka.

UPORABA: 350g sladolednega praška RIŽ IN SMETANA + 650ml vroče vode.

Prašek vmešaj v vročo vodo in mešanico pusti 1 uro počivati preden jo zamrzneš v stroju za sladoled.


SLADOLED RIŽ IN VANILIJA | 1,35kg

SESTAVINE: riž v prahu 20%, fruktoza, rastlinska vlakna, rastlinske maščobe (kokos), SOJINE beljakovine, glukozni sirup, maltodekstrin,  modificiran škrob, sol; emulgatorji: mono in digliceridi jedilnih maščobnih kislin, propilen glikolovi estri maščobnih kislin; sredstvo za strjevanje: gumi iz zrn rožičevca, karboksimetilceluloza, guargumi; arome; barvila: kurkumin, betakaroten. Ne vsebuje glutena. Lahko vsebuje sledi mleka.

UPORABA:  350g sladolednega praška RIŽ IN VANILIJA + 650ml vroče vode.

Prašek vmešaj v vročo vodo in mešanico pusti 1 uro počivati preden jo zamrzneš v stroju za sladoled.

Prodajno
pakiranje
Doziranje
Riž in smetana 1,35kg 540g na 1 liter mešanice
Riž in vanilija 1,35kg 540g na 1 liter mešanice