PRINCESKE BREZ PEKE (premer 35mm)


Povpraševanje

Princeske brez peke (premer 35mm)

Princeske, ponavadi polnjene z vanilijevo kremo so le ena izmed sladic, katere po navadi vidimo v vsaki izmed slaščičarskih vitrin. Nekateri, tisti bolj drzni so pripravljeni svoje princeske prerezati in jih napolniti tudi s kakšnim izmed slanih nadevov – jeseni kostanj, klobase, poleti pa skuta, zelišča ali pa francoska omaka, so le predlogi, kako lahko presenetite svoje goste.

Vsekakor pa je za pravo presenečenje potrebno imeti princeske. Kot gostitelj ponavadi vedno želimo, da so vse princeske enake, to pa zato, da se nihče izmed povabljenih ne bi počutil zapostavljenega, če bi bil deležen premajhnega grižljaja; nekaterim pa prevelike niso všeč.

Princeske brez peke so namreč namenjene tistim, katere ustvarjanje in preizkušanje nadevov bolj zabava kot samo izdelovanje princesk. Obenem so princeske brez peke podobne velikosti, če ne skoraj enake.

Če so skodelice iz krhkega testa barvite po vrhu (podobno kot barvni makroni), lahko v princeske brez peke skrijete kakšno drugo presenečenje, kajne?

Na voljo so v dveh pakiranjih – preveri tudi princeske s premerom 50mm.

Princeske brez peke; fi35

Premer princeske: 35mm
Pakiranje: 1,5 kg
Sestavine: JAJCA, PŠENIČNA moka, rastlinske maščobe (96% palmina maščoba, 4% voda), voda, morska sol, sredstvo za vzhajanje: E503. Lahko vsebuje sledi mleka

Princeske Premer princeske Pakiranje
Princeske brez peke fi35 35 mm 1,5 kg
Princeske brez peke fi50 50 mm 1,5 kg