PRINCESKE BREZ PEKE (premer 50mm)


Povpraševanje

Princeske brez peke (premer 50mm)

Princeske, ponavadi polnjene z vanilijevo kremo so le ena izmed sladic, katere po navadi vidimo v vsaki izmed slaščičarskih vitrin. Nekateri, tisti bolj drzni so pripravljeni svoje princeske prerezati in jih napolniti tudi s kakšnim izmed slanih nadevov – jeseni kostanj, klobase, poleti pa skuta, zelišča ali pa francoska omaka – to so le predlogi, kako lahko presenetite svoje goste.

Vsekakor pa je za pravo presenečenje potrebno imeti princeske. Kot gostitelj ponavadi vedno želimo, da so vse princeske enake, to pa zato, da se nihče izmed povabljenih ne bi počutil zapostavljenega, če bi bil deležen premajhnega grižljaja; nekaterim pa prevelike niso všeč.

Princeske brez peke so namreč namenjene tistim, katere ustvarjanje in preizkušanje nadevov in krem za princeske veliko bolj zabava kot samo izdelovanje princesk. Obenem so princeske brez peke podobne velikosti, če ne skoraj enake.

Krema za princeske

Krema za princeske je zagotovo najbolj zanimiva tema za tiste, ki izdelujejo princeske, zato vam spodaj prilagamo recept za vanilijevo kremo za princeske, ki bo zadostovala za polnjenje približno 20 kom princesk premera 50mm.

Sestavine za vanilijevo kremo za princeske

  • Mleko – 600ml,
  • kristalni sladkor – 70g,
  • jajca – 4kos (ločena na beljake in rumenjake), 
  • ostra moka – 50g,
  • vanilijev sladkor – 1 kos

Najprej ločite rumenjake in beljake. V večjo posodo vlijte hladno mleko in vanj zamešajte rumenjake, navaden in vanilijev sladkor ter ostro moko. Vse sestavine dobro premešajte s kovinsko metlico in posodo začnite segrevati na štedilniku (na sopari/banja marija). Med segrevanjem z metlico ves čas mešamo, da se ne začnejo tvorit grudice. Segrevamo skoraj do vrenja, nato kremo odstavimo in počakamo nekaj minut.

V še vročo kremo dobro vmešamo poprej pripravljen trd sneg, narejen iz beljakov, nato pa pustimo, da se krema za princeske ohladi.

Princeske prerežemo in jih napolnimo z vanilijevo kremo!

Če so skodelice iz krhkega testa barvite zaradi različnega sadja in krem (podobno kot barvni makroni), lahko v princeske brez peke skrijete tudi kakšno drugo presenečenje, kajne?

Na voljo so v dveh pakiranjih – preveri tudi princeske s premerom 35mm!

Princeske brez peke; fi50

Premer princeske: 50mm
Pakiranje: 1,5 kg
Sestavine: JAJCA, PŠENIČNA moka, rastlinske maščobe (96% palmina maščoba, 4% voda), voda, morska sol, sredstvo za vzhajanje: E503. Lahko vsebuje sledi mleka.

Se torej še vedno sprašuješ, kako najhitreje pripraviti princeske brez peke? Pošlji nam povpraševanje, z veseljem ti bomo odgovorili!

Princeske Premer princeske Pakiranje
Princeske brez peke fi35 35 mm 1,5 kg
Princeske brez peke fi50 50 mm 1,5 kg