PRAVI ČOKOLADNI SLADOLED – CUZCO SANTO DOMINGO


Povpraševanje

PRAVI ČOKOLADNI SLADOLED – CUZCO SANTO DOMINGO

Sladoledi pripravljeni iz linije Cuzco so na trgu že od leta 2006 in predstavljajo pravo revolucijo za proizvodnjo pravega čokoladnega sladoleda, to je sladoleda iz prave čokolade.

Pred tem revolucionarnim proizvodom je bilo potrebno stopljeno čokolado med mešanjem previdno dodajati sladoledni bazi, velikokrat z neštetimi problemi. Druga opcija je bila dodajanje kakava, ki pa čokoladnemu sladoledu ne doda potrebne barve in okusa, da bi ga lahko klicali pravi čokoladni sladoled.

Čokoladni sladoled iz linije Cuzco današnjemu sladoledarju omogoča, da strankam ponudi kvaliteten sladoled iz prave čokolade, priprava pa je sila preprosta, postrežba pa enostavna. Čokoladni sladoled tudi v sladoledni vitrini ohranja svojo mehkobo.

Vsi čokoladni sladoledi linije Cuzco so narejeni iz popolnoma prave čokolade in brez dodatnih rastlinskih maščob.

Sladoledarji, ki radi ustvarjajo sladoled iz prave čokolade ga uporabljajo na dva načina – kot samostojno pripravljen čokoladni sladoled brez dodatkov ali pa kot eno izmed komponent iz prave čokolade pri stvaritvi čarobne in zmagovalne sladoledne kombinacije.

CUZCO SANTO DOMINGO je izdelan iz pravega kakava, ki izvira iz Dominikanske republike, natančneje iz področje njenega glavnega mesta Santo Domingo. Mešanica vam omogoča, da ustvarite sladoled z izrazitim in obstojnim okusom po tem prefinjenem kakavu, ki je izredno primeren za vse ljubitelje temnih čokoladnih dobrot. Izdelan je popolnoma brez arom ter ima grenak okus, za katerega so značilne izrazite cvetne in sadne aromatične note. Ne vsebuje mlečnih derivatov.

SESTAVINE: dekstroza, kakav iz Dominikanske Republike 28,4%, temna čokolada s 60% vsebnostjo kakava: 16,4% (kakavova masa iz Dominikanske Republike 47%, sladkor, kakavovo maslo, emulgator (SOJIN lecitin), fruktoza, maltodekstrin, emulgatorji (E473, E471), sredstva za zgoščevanje (karboksimetilceluloza, guar gumi, moka iz karubinih semen), sol.
Ne vsebuje glutena.

PRIPRAVA: 1 vrečka (1,6kg) na 2,4 litra vode. Če izdelka ne pasterizirate, uporabite vodo s 60°C in po mešanju počakajte nekaj minut.

LINIJA CUZCO – SLADOLEDI IZ PRAVE ČOKOLADE Prodajno
pakiranje
Doziranje
Sladoled iz prave čokolade CUZCO CIOCCOLATO FONDENTE 1,5kg 1,5kg na 2,5l vode
Bel sladoled iz prave čokolade CUZCO CIOCCOLATO BIANCO 1,2kg 1,2kg na 2,6l vode
Mlečni sladoled iz prave čokolade CUZCO CIOCCOLATO AL LATTE FINE 1,2kg 1,2kg na 3l vode
Grenki sladoled iz prave čokolade CUZCO SAO TOME 1,6kg 1,6kg na 2,4l vode
Pravi čokoladni sladoled CUZCO SANTO DOMINGO 1,6kg 1,6kg na 2,4l vode
Temni čokoladni sladoled CUZCO TOTAL NOIR 1,6kg 1,6kg na 2,4l vode