OSNOVA ZA MLEČNI SLADOLED – COMPLET 100 “C”


Povpraševanje

OSNOVA ZA MLEČNI SLADOLED

Za proizvodnjo odličnega domačega sladoleda potrebujemo dobro osnovo oziroma bazo.

In tu nam pridejo prav mlečne baze, katere uporabljamo pri izdelavi mlečnih sladoledov. Opise s sestavinami in pripravo si lahko preberete v priloženi datoteki, spodaj pa vam predstavljamo osnovo za mlečni sladoled COMPLET 100 “C”.

COMPLET 100 “C” | 2kg

Osnova Complet 100 “C” je svežega okusa, ima nežno strukturo in je zelo lepo mazljiva. Primerna je predvsem za tiste, ki jim je všeč bogat okus tradicionalnega italijanskega sladoleda.

SESTAVINE: dekstroza, rafinirane rastlinske maščobe (kokos), posneto MLEKO v prahu, maltodekstrin, emulgatorji: E472b-E472a-E473, stabilizatorji: E410-E412-E466-E401, naravne arome. Ne vsebuje glutena.

UPORABA:  100g sladoledne baze COMPLET 100 “C” + 200-250g sladkorja + 1 liter mleka

Na začetku zmešamo skupaj suhe sestavine za sladoled. V pasterizator vlijemo 1 liter mleka, nato dodamo mešanico. Po tem dodamo želen okus in ponovno premešamo, nato pa mešanico lahko zmrznemo v stroju za sladoled.

Prodajno
pakiranje
Doziranje
Base Superior 2kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Base Suprema 2kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Complet 100 “C” 2kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Assolutta Latte 75 1,8kg 75g na 1 liter mleka
Baza 100 Makabo 2kg | 5kg | 25kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Baza 50 Makabo 2kg | 25kg 33 – 35g na 1 liter mešanice