OSNOVA ZA MLEČNI SLADOLED – ASSOLUTTA LATTE 75


Povpraševanje

OSNOVA ZA MLEČNI SLADOLED

Za proizvodnjo odličnega domačega sladoleda potrebujemo dobro osnovo oziroma bazo.

In tu nam pridejo prav mlečne baze, katere uporabljamo pri izdelavi mlečnih sladoledov. Opise s sestavinami in pripravo si lahko preberete v priloženi datoteki, spodaj pa vam predstavljamo osnovo za mlečni sladoled ASSOLUTTA LATTE 75.

ASSOLUTTA LATTE 75 | 1,8kg

Baza Assolutta latte 75 je izdelana z mlečnimi proteini, ki še bolj poudarijo barvo in strukturo, prav tako pa vsebuje tudi rastlinske vlaknine in maltodekstrin, ki vpijajo vodo in učvrščujejo. S posnetim mlekom, ki obogati strukturo in barvo in s škrobom, ki stabilizira bo zadovoljila še tako zahtevnega sladoledarja.

SESTAVINE: MLEČNE beljakovine, rastlinska vlakna, posneto MLEKO v prahu, maltodekstrin, škrob. Ne vsebuje glutena.

UPORABA:  750g sladoledne baze ASSOLUTTA LATTE + 10l mleka

Bazo zmešamo z mlekom in vlijemo v pasterizator, saj jo uporabljamo na topel način.

Prodajno
pakiranje
Doziranje
Base Superior 2kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Base Suprema 2kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Complet 100 “C” 2kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Assolutta Latte 75 1,8kg 75g na 1 liter mleka
Baza 100 Makabo 2kg | 5kg | 25kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Baza 50 Makabo 2kg | 25kg 33 – 35g na 1 liter mešanice