GREEENFRUIT MARELICA, KORENČEK IN KAMILICA – SADNO-ZELENJAVNI SLADOLED


Povpraševanje

GREEENFRUIT MARELICA, KORENČEK IN KAMILICA – SADNO-ZELENJAVNI SLADOLED

Greenfruit – sadno-zelenjavni sladoled

Trendi v prehrani se nenehno spreminjajo. Med potrošniki se porajajo želje in kombinacije, katerih do pred kratkim nismo poznali. Nenavadne kombinacije sadnih sokov nas spremljajo že nekaj časa, a če vse to združimo s ciljem prijetnega, zdravega in hranljivega sladoleda, dobimo zmagovito kombinacijo – sadno-zelenjavni sladoled!

Greenfruit pooseblja novo kombinacijo sladkega okusa sadja ter blagodejnih in odžejajočih lastnosti rastlinskih izvlečkov, ki jih dopolnjujejo nežne cvetne komponente. Rezultat je osvežilen sadno-zelenjavni sladoled, primeren za izdelovalce sladoleda, ki iščejo nove recepte, da bi svojim gostom ponudili to unikatno izkušnjo!

Značilnosti sadno-zelenjavnega sladoleda

NARAVNE SESTAVINE
Visoka kakovost in količina sadja (v odstotkih vedno več kot 80%) in rastlinski izvlečki, brez rastlinskih maščob, samo z okusi in barvili
naravnega izvora.

PRAKTIČNA UPORABA
Izdelki Greenfruit so pripravljeni za takojšnjo uporabo, saj vam omogočajo, da pripravite kremast sladoled samo z dodatkom vode!

ENOSTAVNO DOZIRANJE

700g paste + 1 liter vode | 1 vedro GREENFRUIT + 2,35L vode

GREEENFRUIT MARELICA, KORENČEK IN KAMILICA

Sadno-zelenjavni sladoled ima toplo, svetlo oranžno barvo, ki spominja na odtenke korenja. Vonj je mareličen s pridihom kamilice. Dobro uravnotežen okus omogoča okušanje tako marelice kot korenčka, pri pookusu pa se pojavi tudi kamilica.

SESTAVINE: koncentriran sadni sok marelice (48%), marelice (40%), sladkor, glukozni sirup, dekstroza, koncentriran korenčkov sok (8,8%), jedilna vlakna (inulina, limonina vlakna), stabilizator (moka iz karubinih semen), citronska kislina, ekstrakt kamilice (0,35%), barvilo: betakaroten, kurkumin.

 GREENFRUIT sadno-zelenjavni sladoled Prodajno
pakiranje
Doziranje za izdelavo sladoleda
GREENFRUIT gozdni sadeži in črno korenje 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT limeta, ingver in limonin cvet 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT hruška, komarček in jasmin 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT marelica, korenček in kamilica 1,65kg 700g + 1 liter vode