GREEENFRUIT LIMETA, INGVER IN LIMONIN CVET – SADNO-ZELENJAVNI SLADOLED


Povpraševanje

GREEENFRUIT LIMETA, INGVER IN LIMONIN CVET – SADNO-ZELENJAVNI SLADOLED

Greenfruit – sadno-zelenjavni sladoled

Trendi v prehrani se nenehno spreminjajo. Med potrošniki se porajajo želje in kombinacije, katerih do pred kratkim nismo poznali. Nenavadne kombinacije sadnih sokov nas spremljajo že nekaj časa, a če vse to združimo s ciljem prijetnega, zdravega in hranljivega sladoleda, dobimo zmagovito kombinacijo – sadno-zelenjavni sladoled!

Greenfruit pooseblja novo kombinacijo sladkega okusa sadja ter blagodejnih in odžejajočih lastnosti rastlinskih izvlečkov, ki jih dopolnjujejo nežne cvetne komponente. Rezultat je osvežilen sadno-zelenjavni sladoled, primeren za izdelovalce sladoleda, ki iščejo nove recepte, da bi svojim gostom ponudili to unikatno izkušnjo!

Značilnosti sadno-zelenjavnega sladoleda

NARAVNE SESTAVINE
Visoka kakovost in količina sadja (v odstotkih vedno več kot 80%) in rastlinski izvlečki, brez rastlinskih maščob, samo z okusi in barvili
naravnega izvora.

PRAKTIČNA UPORABA
Izdelki Greenfruit so pripravljeni za takojšnjo uporabo, saj vam omogočajo, da pripravite kremast sladoled samo z dodatkom vode!

ENOSTAVNO DOZIRANJE

700g paste + 1 liter vode | 1 vedro GREENFRUIT + 2,35L vode

GREEENFRUIT LIMETA, INGVER IN LIMONIN CVET

Barva sadno-zelenjavnega sladoleda je svetlo zelena, nagiba se k rumeni. Okus je zelo svež z rahlo pikantno končno noto, kot je sicer značilno za ingver. Dodatno svežino mu daje naravna aroma limoninih cvetov.

SESTAVINE: koncentriran sadni sok limete (84%), sladkor, ingver (15%), glukozni sirup, dekstroza, jedilna vlakna (inulina, limonina vlakna), stabilizator (moka iz karubinih semen), citronska kislina, naravne arome, kurkuma, barvilo: klorofil.

 GREENFRUIT sadno-zelenjavni sladoled Prodajno
pakiranje
Doziranje za izdelavo sladoleda
GREENFRUIT gozdni sadeži in črno korenje 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT limeta, ingver in limonin cvet 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT hruška, komarček in jasmin 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT marelica, korenček in kamilica 1,65kg 700g + 1 liter vode