GREEENFRUIT HRUŠKA, KOMARČEK IN JASMIN – SADNO-ZELENJAVNI SLADOLED


Povpraševanje

GREEENFRUIT HRUŠKA, KOMARČEK IN JASMIN – SADNO-ZELENJAVNI SLADOLED

Greenfruit – sadno-zelenjavni sladoled

Trendi v prehrani se nenehno spreminjajo. Med potrošniki se porajajo želje in kombinacije, katerih do pred kratkim nismo poznali. Nenavadne kombinacije sadnih sokov nas spremljajo že nekaj časa, a če vse to združimo s ciljem prijetnega, zdravega in hranljivega sladoleda, dobimo zmagovito kombinacijo – sadno-zelenjavni sladoled!

Greenfruit pooseblja novo kombinacijo sladkega okusa sadja ter blagodejnih in odžejajočih lastnosti rastlinskih izvlečkov, ki jih dopolnjujejo nežne cvetne komponente. Rezultat je osvežilen sadno-zelenjavni sladoled, primeren za izdelovalce sladoleda, ki iščejo nove recepte, da bi svojim gostom ponudili to unikatno izkušnjo!

Značilnosti sadno-zelenjavnega sladoleda

NARAVNE SESTAVINE
Visoka kakovost in količina sadja (v odstotkih vedno več kot 80%) in rastlinski izvlečki, brez rastlinskih maščob, samo z okusi in barvili
naravnega izvora.

PRAKTIČNA UPORABA
Izdelki Greenfruit so pripravljeni za takojšnjo uporabo, saj vam omogočajo, da pripravite kremast sladoled samo z dodatkom vode!

ENOSTAVNO DOZIRANJE

700g paste + 1 liter vode | 1 vedro GREENFRUIT + 2,35L vode

GREEENFRUIT HRUŠKA, KOMARČEK IN JASMIN

Barva sadno-zelenjavnega sladoleda je svetla in naravno rumena ter spominja na sočno kašo zrelih hrušk. Hruška ima tudi prevladujoč okus, katerega spremlja nežen in svež okus komarčka in sladkost jasmina. Vonj je sladek in osvežilen zahvaljujoč komarčku.

SESTAVINE: koncentriran sadni sok hruške (49%), hruške (36%), sladkor, dekstroza, glukozni sirup, jedilna vlakna (inulina, limonina vlakna), ekstrakt komarčka (0,9%), stabilizator (moka iz karubinih semen), citronska kislina, naravne arome.

 GREENFRUIT sadno-zelenjavni sladoled Prodajno
pakiranje
Doziranje za izdelavo sladoleda
GREENFRUIT gozdni sadeži in črno korenje 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT limeta, ingver in limonin cvet 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT hruška, komarček in jasmin 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT marelica, korenček in kamilica 1,65kg 700g + 1 liter vode