GREEENFRUIT GOZDNI SADEŽI IN ČRNO KORENJE – SADNO-ZELENJAVNI SLADOLED


Povpraševanje

GREEENFRUIT GOZDNI SADEŽI IN ČRNO KORENJE – SADNO-ZELENJAVNI SLADOLED

Greenfruit – sadno-zelenjavni sladoled

Trendi v prehrani se nenehno spreminjajo. Med potrošniki se porajajo želje in kombinacije, katerih do pred kratkim nismo poznali. Nenavadne kombinacije sadnih sokov nas spremljajo že nekaj časa, a če vse to združimo s ciljem prijetnega, zdravega in hranljivega sladoleda, dobimo zmagovito kombinacijo – sadno-zelenjavni sladoled!

Greenfruit pooseblja novo kombinacijo sladkega okusa sadja ter blagodejnih in odžejajočih lastnosti rastlinskih izvlečkov, ki jih dopolnjujejo nežne cvetne komponente. Rezultat je osvežilen sadno-zelenjavni sladoled, primeren za izdelovalce sladoleda, ki iščejo nove recepte, da bi svojim gostom ponudili to unikatno izkušnjo!

Značilnosti sadno-zelenjavnega sladoleda

NARAVNE SESTAVINE
Visoka kakovost in količina sadja (v odstotkih vedno več kot 80%) in rastlinski izvlečki, brez rastlinskih maščob, samo z okusi in barvili
naravnega izvora.

PRAKTIČNA UPORABA
Izdelki Greenfruit so pripravljeni za takojšnjo uporabo, saj vam omogočajo, da pripravite kremast sladoled samo z dodatkom vode!

ENOSTAVNO DOZIRANJE

700g paste + 1 liter vode | 1 vedro GREENFRUIT + 2,35L vode

GREEENFRUIT GOZDNI SADEŽI IN ČRNO KORENJE

Barva tega sadno-zelenjavnega sladoleda je zelo intenzivna vijolična, ki jo daje ekstrakt črnega korenja in gozdnih jagod. Vonj je značilen za vijolice. Okus je sladek in rahlo kisel, prisotna so tudi semena jagodičevja.

SESTAVINE: koncentriran sadni sok (jagoda 25%, robida 15%, borovnice 15%), maline 32%, sladkor, glukozni sirup, dekstroza, jedilna vlakna (inulina, limonina vlakna), ekstrakt črnega korenja (2,5%), stabilizator (moka iz karubinih semen), citronska in tartarična kislina, naravne arome.

 GREENFRUIT sadno-zelenjavni sladoled Prodajno
pakiranje
Doziranje za izdelavo sladoleda
GREENFRUIT gozdni sadeži in črno korenje 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT limeta, ingver in limonin cvet 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT hruška, komarček in jasmin 1,65kg 700g + 1 liter vode
GREENFRUIT marelica, korenček in kamilica 1,65kg 700g + 1 liter vode