CARAVELLA GRAN LEŠNIK – KREMA ZA POLNJENJE


Povpraševanje

CARAVELLA GRAN LEŠNIK – KREMA ZA POLNJENJE

Caravella Gran Lešnik je krema za polnjenje ali nadevanje že pečenih pekarskih ali slaščičarskih izdelkov s kar 12% vsebnostjo lešnika. Nudi vam popoln okus in pookus,  ki ima dolgo trajanje. Ne vsebuje hidrogeniranih rastlinskih maščob, in je primerna za uporabo v slaščičarnah, pekarnah ter pri proizvodnji sladoleda.

Bogat okus lešnikov, intenzivna aroma in zelo enostavna uporaba so njene ključne značilnosti. To je zelo prilagodljiva krema, zahvaljujoč posebni formulaciji in kakovosti. Kremo za polnjenje Caravello Gran Lešnik v kombinaciji s smetano lahko enostavno nanesemo na vse jedilne, sladke površine, namenjene profesionalnim slaščičarjem in tistim, ki želijo občutiti bogat okus lešnika.

Uporaba: Za polnjenje zvitkov, peciva, rogljičkov, hladnih sladic, piškotov, palačin, kot okus za stepeno smetano in druge sladice, sladolede …

Če ste iskali kremo za prekrivanje, brez skrbi! Tudi ta je na zalogi – krema za prekrivanje Caravella Cover!

SESTAVINE: sladkor, rastlinska olja in maščobe (olja (sončnično), maščobe (palmove)), LEŠNIKI (12%), posneto MLEKO v prahu, manj masten kakavov prah, emulgator (E322 sončnični lecitin), aroma.
Lahko vsebuje sledi ostalih oreškov.
Ne vsebuje glutena.

KREMA ZA POLNJENJE Pakiranje Doziranje
Caravella Gran Lešnik
13 kg Po želji