CARAVELLA CREAM LEŠNIK – KREMA ZA POLNJENJE


Povpraševanje

CARAVELLA CREAM LEŠNIK – KREMA ZA POLNJENJE

Caravella Cream Lešnik je krema za polnjenje ali nadevanje že pečenih pekarskih ali slaščičarskih izdelkov z 8% vsebnostjo lešnika. Nudi vam odlično razmerje med ceno in kakovostjo, če pa iščete kremo z večjo vsebnostjo lešnika preverite kremo za polnjenje Caravella Gran Lešnik, katera je prav tako v naši ponudbi.

Ne vsebuje hidrogeniranih rastlinskih maščob, in je primerna za uporabo v slaščičarnah, pekarnah ter pri proizvodnji sladoleda. Nekatere naše stranke so tudi restavracije oziroma premični gostinski obrati, katere jo uporabljajo kot nadev za palačinke.

Kremo za polnjenje Caravello Cream Lešnik v kombinaciji s smetano lahko enostavno nanesemo tudi na biskvite med izdelavo tort..

Uporaba: Za polnjenje zvitkov, peciva, rogljičkov, hladnih sladic, piškotov, palačin, kot okus za stepeno smetano in druge sladice, sladolede, za mazanje palačink ali vafljev.

Če ste iskali kremo za prekrivanje, brez skrbi! Tudi ta je na zalogi – krema za prekrivanje Caravella Cover!

SESTAVINE: sladkor, rastlinska olja in maščobe nehidrogenirane (olja (sončnično),maščobe (palma)), LEŠNIKI (8%) manj masten kakav v prahu, posneto MLEKO v prahu, emulgatorji (sončnični lecitin E322), aroma.
Možne sledi drugega lupinastega sadja.
Ne vsebuje glutena!

KREMA ZA POLNJENJE Pakiranje Doziranje
Caravella Cream Lešnik
13 kg Po želji