CARAVELLA AVORIO CREAM – BELA KREMA ZA POLNJENJE


Povpraševanje

CARAVELLA AVORIO CREAM – BELA KREMA ZA POLNJENJE

Caravella je linija mazljivih krem, katere lahko uporabljamo pred ali po peki. Caravella Avorio Cream je bela krema, katera spada v zadnjo skupino.

Kremast okus in raznovrstna uporaba – nekateri jo uporabijo samo za polnjenje, spet drugi bodo belo kremo uporabili za zasteklitven izgled torte, zadnji pa za aromatiziranje smetane oziroma slaščičarske kreme …. Kot rečeno, bela krema za polnjenje ponuja res raznovrstno uporabo.

Če pa iščete lešnikovo kremo z večjo vsebnostjo lešnika, pa preverite kremo za polnjenje Caravella Gran Lešnik, katera je prav tako v naši ponudbi.

Ne vsebuje hidrogeniranih rastlinskih maščob, in je primerna za uporabo v slaščičarnah, pekarnah ter pri proizvodnji sladoleda. Nekatere naše stranke tudi belo kremo za polnjenje uporabljajo kot namaz za palačinke.

Uporaba: Za polnjenje zvitkov, peciva, rogljičkov, hladnih sladic, piškotov, palačin, kot okus za stepeno smetano in druge sladice, sladolede, za mazanje palačink ali vafljev.

Če pa ste iskali kremo za prekrivanje, brez skrbi! Tudi ta je na zalogi – krema za prekrivanje Caravella Cover!

SESTAVINE: sladkor, rastlinska olja in maščobe nehidrogenirane (olja (sončnično),maščobe (palma)), posneto MLEKO v prahu, SIROTKA v prahu, emulgatorji (sončnični lecitin E322), aroma (vanilin).
Možne sledi drugega lupinastega sadja.
Ne vsebuje glutena!

KREMA ZA POLNJENJE Pakiranje Doziranje
Caravella Cream Avorio
13 kg Po želji