Navigacija

Aktualno

Sladoled ROCHEN’ROLL – za ljubitelje sladolednih kombinacij z lešniki

SESTAVINE:

POSTOPEK PRIPRAVE:

Sladoled ROCHEN’ROLL lahko pripravimo zelo enostavno!

Najprej zmešamo 1200g Cuzco al Latte Fine z 2800g polnomasnega mleka in vse skupaj vlijemo v sladoledni stroj.

V fazi izmeta sladoleda iz stroja sladoledno maso prelijemo s 500g sladolednega preliva kreme Napolitaner.

Banjico s sladoledom postavimo v šoker za 2-3 minute, nato pa dekoracijo dokončamo z dodatkom kreme Napolitaner ter s karameliziranimi lešnikovimi drobci in celimi lešniki.

 

Uživajte!

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *