Navigacija

Aktualno

100 % sadni pire – zakaj pa ne?

Sadni pire je izdelan z mletjem in mešanjem skrbno izbranega svežega sadja v kašo. V priročnem pakiranju v zatesnjeni vrečki z navojem sta zagotovljeni popolna varnost in higienska neoporečnost, ki se odražata v vrhunski kakovosti končnega izdelka, obenem pa je poskrbljeno za lažje rokovanje in uporabo med pripravo.

Sadni pire je izdelan iz 100 % sadja. To pomeni, da ne vsebuje nobenega dodanega sladkorja ali arom.

Uporaba sadnih pirejev

Uporaba sadnih pirejev je lahko zelo raznovrstna – lahko jih uporabljamo za izdelavo sladoleda, sorbetov ter pri slaščicah, katerim želite dodati sadni okus. Sadni pireji v koktejlih in osvežilnih pijačah so prav tako vedno bolj priljubljeni.

Kje kupiti sadni pire? Je na voljo v različnih okusih? Kakšna so pakiranja sadnih pirejev?

Sadni pireji v ponudbi podjetja Makabo d.o.o. so na voljo v naslednjih okusih in pakiranjih:

Ponudba sadnih pirejev Posamično pakiranje Pakiranje v škatli
Ananas 1,5 kg 12 kg
Borovnica 1,5 kg 12 kg
Breskev 1,5 kg 12 kg
Črni ribez 1,5 kg 12 kg
Gozdni sadeži 1,5 kg 12 kg
Hruška 1,5 kg 12 kg
Jagoda 1,5 kg 12 kg
Kivi 1,5 kg 12 kg
Malina 1,5 kg 12 kg
Mango 1,5 kg 12 kg
Marakuja – pasijonka 1,5 kg 12 kg
Marelica 1,5 kg 12 kg
Sliva 1,5 kg 12 kg

Shranjevanje sadnih pirejev pred in med uporabo

Sadni pire se lahko hrani pri sobni temperaturi, tja do 20°C. Če pa je sadni pire odprt priporočamo nekajdnevno shranjevanje v hladilniku.

Trije glavni razlogi za uporabo sadnih pirejev

Čista in enostavna uporaba

Sadje v sadnem pireju je že predhodno očiščeno, olupljeno in razpečkano, kar pomeni bistven prihranek časa pri predpripravi, sami pripravi in kasnejšem čiščenju.

Popolna sadna zrelost zagotavlja sočnost in naravno aromatičnost

Sadni pireji, ki jih boste kupili pri našem podjetju, so praktično sadje, ki je dozorelo na soncu in je bilo obrano ob užitni zrelosti, tako da sočnost in popoln okus izbranega sadja ni posledica kasnejšega dodajanja arom ali sladkorja.

Priročno pakiranje in higienska neoporečnost

Inovativno pakiranje v aseptične vrečke, opremljene z navojnim pokrovčkom, olajšajo uporabo sadnega pireja in skrbijo, da je sadni pire higiensko zaščiten in hkrati vedno pri roki.

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *