Navigacija

Aktualno

FRUITUBE – eksplozija svežih okusov

FRUITUBE – eksplozija svežih okusov

Fruitube je prava eksplozija svežih okusov, ki se lahko pripravijo iz vseh vrst sadja, lahko pa tudi iz zelenjave, jogurta …

Pripravijo pa se lahko v le nekaj korakih:

Preberite si spisek potrebnih sestavin in uporabljenih materialov, ter svojim gostom ponudite osvežujoče hladno FRUITUBE!

SESTAVINE:

  • Osnova (ali baza) za FRUITUBE,
  • sadje, zelenjava, jogurt, alkoholne mešanice – odvisno od okusa, ki ga želimo pripraviti,
  • plastične tube s pokrovčki,
  • stojalo za FRUITUBE.

POTEK DELA

Osnovo za FRUITUBE raztopite v topli vodi s pomočjo metlice.

Sveže sadje ali zelenjavo operite in zmiksajte, pripravite alkoholno mešanico (kot za koktejle).

Namesto svežega sadja lahko uporabite naše že pripravljene, 100% naravne sadne pireje, ki so brez dodanega sladkorja ali arom.

Raztopino z vodo zmešajte s pripravljeno sadno/zelenjavno kašo in dobro premešajte. Mešanico vlijte v plastične tube, katere ste prej postavili na plastično stojalo za FRUITUBE.
Tube postavite za nekaj časa v šoker, nato pa pred postavitvijo v sladoledno vitrino nanje namestite še pokrovčke. Lahko jih pustite v stojalu ali pa jih “obrnete na glavo”.

NAŠI PREDLOGI ZA OKUSNE FRUITUBE

FRUITUBE banana in ananas

FRUITUBE menta

FRUITUBE korenček in malina

FRUITUBE mojito

Uživajte!

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *