SLADOLEDNA PASTA PANNA COTTA


Povpraševanje

SLADOLEDNA PASTA PANNA COTTA

Po novem ste samo še korak oddaljeni od čudovitega sladoleda z okusom panna cotte oziroma kuhane smetane!

Italijanska sladica naj bi se originalno imenovala “latte inglese” sestavljala pa jo je smetana, kateri so ogreti dodajali želatine, po nekaterih receptih tudi jajčne rumenjake.

Ponovna interpretacija klasične italijanske sladice je poudarjena z najkakovostnejšimi sestavinami. Pasta Panna Cotta je narejena mlekom, smetano in karameliziranim sladkorjem ter dodanimi aromami!

SESTAVINE: posneto MLEKO v prahu, sladkor, glukozni sirup, karamelizirani sladkor in glukozni sirup, SMETANA, arome, emulgator E471.
Ne vsebuje glutena.

DOZIRANJE: 50g na 1kg sladoleda

Prodajno
pakiranje
Doziranje
Sladoledna pasta Panna Cotta 3kg 50g na 1kg sladoleda