Navigacija

Aktualno

Bliža se slovensko prvenstvo v izdelavi sladoleda

Letos se bomo že aprila sladkali v Novi Gorici!

V podjetju Makabo d.o.o. v začetku aprila organiziramo tekmovanje v pripravi sladoleda, ki je del evropskega prvenstva, zmagovalec pa bo – kdo drug – kot sladoled!

K sodelovanju torej vabimo vse sladoledarje in lokale z lastno proizvodnjo sladoleda, ki delujejo na območju Republike Slovenije, da začnejo pripravljati in testirati svojo zmagovito kombinacijo in nam jo predstavijo 5. 4. 2017 v hotelu Perla v Novi Gorici.

Kaj moram narediti, da se lahko prijavim na tekmovanje v izdelavi sladoleda?

Pripraviti izvrsten in najboljši recept za sladoled po tvoji izbiri in izpolniti prijavnico na dnu prispevka. Preberi si tudi pravilnik, da spoznaš podrobnosti in pravila tekmovanja v izdelavi sladoleda.

Kje dobim prijavnico za tekmovanje v izdelavi sladoleda?

Prijavnico na dnu prispevka natisni in jo izpolni, nato pa jo lahko:

  • pošlješ po pošti na naš naslov: Makabo d.o.o., Cesta 25. Junija 1J Kromberk, 5000 Nova Gorica, ali
  • izpolniš in poskeniraš ter jo kot priponko vstaviš v elektronsko pošto, katero pošlješ na naš elektronski naslov info@makabo.si.

 

Do kdaj se lahko prijavim preko pošte?

Prijaviti se je potrebno do torka 4. 4. 2017 do 13. ure (pismo s prijavnico je torej najbolje oddati na pošto VSAJ do petka 31. 3. 2017). Vse prijavnice, ki prispejo po tem datumu, bodo neveljavne.

Najbolje, da se prijaviš čimprej.

Kje in kdaj bo tekmovanje v izdelavi sladoleda potekalo v Sloveniji?

Tekmovanje organizira podjetje Makabo d.o.o. in bo potekalo v sredo 5. 4. 2017 v hotelu Perla v Novi Gorici.

Kaj me čaka, če zmaga moj najboljši sladoled?

Poleg večne in sladke slave tebe in tvoj sladoled čaka tudi potovanje v naslednji krog – evropski finale – ki se bo odvijal 24. in 25. julija 2017 v Bolonji, na sedežu podjetja Carpigiani.

Zmagovalec v Bolonji pa bo kot evropski finalist odšel v veliki finale v Rimini, kjer bo med 8. in 10. septembrom 2017 postalo znano, kateri je najboljši sladoled, ki ga pripravi svetovni zmagovalec v sladoledarstvu!

Kaj pa če poznam lokal, ki ima velike možnosti za zmago?

Hitro, opozori ga! Pošlji mu povezavo do naše spletne strani (www.makabo.si) in mu predlagaj, da se prijavi! Lahko pa nam napišeš, kateri lokal imaš v mislih, in povabili ga bomo k sodelovanju!

Prijavi se! Sladko bo!

Prijavnica Gelato World Tour

Pravilnik Gelato World Tour

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *