Navigacija

Aktualno

14. Mednarodni sejmi okusov 2020 – sejem GAST 2020

Prisrčno vas vabimo, da nas tudi letos obiščete na že 14. Mednarodnih strokovnih sejmih okusov (sejem GAST 2020).

Med 29. januarjem in 1. februarjem vas bomo tudi letos razvajali s slastnimi sladkimi dobrotami. Privoščili si boste lahko novosti, ki bodo narekovale sladoledne trende v letošnjem poletju.

Naj omenimo še, da pripravljamo čudovit razstavni prostor, kjer si boste lahko ogledali – če lahko rečemo tako – veliko novosti.

Naj vam razložimo, zakaj si boste nas in sejem GAST 2020 letos še posebej zapomnili!

vroc_sladoled

Ogled slaščičarske in sladoledarske opreme v živo, okušanje novih sladolednih okusov in pregled trendov leta 2020 ter Kava Enjoy v kombinaciji s točenim sladoledom

 

bag_in_box_toceni_sladoled

 

Na 14. mednarodnih sejmih okusov 2020 bomo predstavili sladoledne vitrine, vitrine za slaščice, pasterizator, stroj za izdelavo obrtniškega in stroj za izdelavo točenega sladoleda, zamrzovalne omare in seveda – ponudbo naših surovin za pripravo slaščic in sladoledov.

Prednost sejma je, da si lahko sladoledne stroje ogledate v živo ter tako preverite, ali izdelek resnično pripomore k lažjemu in hitrejšemu procesu dela, obenem pa poizkusite nekatere izmed najkvalitetnejših surovin.

Vsak dan vam bo na voljo kar 28 okusov na sejmu pripravljenega svežega sladoleda, preizkusili in okrepčali pa se boste lahko tudi z našo kavno mešanico Enjoy – ter jo kombinirali skupaj s točenim sladoledom.

Vse sladoledne novosti leta 2020 vam bomo z veseljem prikazali, postopek priprave pa razložili skupaj z odličnimi chefi iz podjetij Giuso in Leagel.

10. Mednarodno prvenstvo Slovenije v izdelavi sladoleda

pomarancna-pasta-za-sladoled2

Tematika letošnjega tekmovanja je dokaj preprosta – gurmanski sladoled!!!

Prijaviti se je potrebno do 27.1.2020, prijavnico najdete tukaj.

Kako pa bo izgledalo tekmovanje?

Prijavijo se lahko sladoledarji/slaščičarji, ki imajo lastno proizvodnjo sladoleda v Sloveniji. Sodelujejo lahko tudi udeleženci iz drugih držav sveta. Vsak tekmovalec s seboj prinese že pripravljeno sladoledno maso (cca 3-4l), katero bo pripravi v profesionalnem stroju za izdelavo sladoleda na razstavnem prostoru Makabo.

Vsak tekmovalec bo imel 30 minut časa, da bo pripravil sladoled z vsaj eno tipično slovensko sestavino, ga po potrebi dekoriral ter postregel.

Sledi preizkušanje in ocenjevanje.

Najboljše čakajo praktične nagrade!!!

 

Torej, se vidimo na letošnjih sejmih okusov!!!

 

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *