Navigacija

Aktualno

Makabo d.o.o. – sejem GAST 2018 (A2/80)

Tudi letos vas vabimo, da se nam pridružite na že 12. mednarodnih strokovnih sejmih okusov (sejem GAST 2018), ki se bodo odvijali med 31. januarjem in 3. februarjem letos na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Tekmovanja, delavnice, predstavitve … koktajli, piva, pice ter, da ne pozabimo, sladoled in slaščice!

Pester razstavni prostor (A2/80), ki ga pripravljamo za naše obiskovalce, bo še posebej zanimiv. Naj vam razložimo, zakaj si boste nas in sejem GAST 2018 letos še posebej zapomnili!

Predstavitev sladoledarske in slaščičarske opreme v živo

virna1

Na 12. mednarodnih sejmih okusov 2018 si boste lahko ogledali sladoledne vitrine, vitrine za slaščice, pasterizator, stroj za izdelavo obrtniškega in stroj za izdelavo točenega, zamrzovalne omare …

Prednost sejma je v tem, da lahko pri ogledu delovanja strojev že v živo vidite in preverite, ali izdelek resnično lahko navduši ter pripomore k lažjemu in hitrejšemu procesu dela.

Iz odziva obiskovalcev pa hitro vidite tudi katero sladoledno vitrino občudujejo :)

Okusni obisk

Vsak dan vam bo na voljo kar 16 okusov obrtniškega sladoleda, preizkusili in okrepčali se boste lahko z našo novo kavno mešanico Enjoy, vse to pa bo dopolnjeval točeni sladoled iz Carpigianijevih strojev.

Brezplačne delavnice za slaščičarje in sladoledarje

vroc_sladoled

Na dnevnih dogodkih (oglej si program), za katere je potrebna predhodna prijava, boste imeli možnost spoznati sladoledarske in slaščičarske surovine iz našega prodajnega programa, lahko boste poklepetali z izkušenimi slaščičarji in se spoznali z ostalimi udeleženci.

Za vas smo na sejmu GAST 2018 pripravili kar 6 delavnic (oglej si program), na katerih vam bomo predstavili edinstvene kombinacije kot npr. priprava vročega sladoleda ali načrtovanje in pripravo restavracijskih sladic.

Poletje se približuje!

Že poznate vse skrivnosti uporabe kandiranega sadja v slaščicah in sladoledu?

Želite pripraviti sladoled ali slaščico v silikonskem modelu, pa vam ne uspe vedno?

Ste za to, da letošnje poletje gostom ponudite sladoled z okusom kremne rezine?

Pridružite se nam!

8. Mednarodno prvenstvo Slovenije v izdelavi sladoleda

Za sodelovanje na mednarodnem prvenstvu v izdelavi sladoleda so letos na sejmu GAST izbrali tematiko oziroma okus vrtnice

Mamljivo!

Zmagovalec bo znan v petek, 2.2.2018. Prijavi se in sodeluj!

Obiščite nas na razstavnem prostoru podjetja Makabo d.o.o. A2/80, za prijavo na delavnice pa pišite na info@makabo.si ali pokličite na 041 788 316.

 

slika8

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *