Navigacija

Aktualno

Semifreddo s kokosom in z lešniki

Sestavine

·         Baza Semifreddo – 150 g

·         Smetana – 1000 g

·         Sladkor – 150 g

·         Pasta kokos Superpremium – 130 g

·         Krema Biscuit – 100 g

·         Čokoladni Cioccocereali – 15 g

·         Krema Chiara – 160 g

·         Lešnikovi drobci – 30 g

 

Postopek priprave

V planetarni mešalnik damo smetano, bazo Semifreddo in sladkor. Miksamo cca. 4 minute pri največji hitrosti. Tako dobimo mehko, a kompaktno maso. Nato z lopatko nežno mešamo in dodajamo kokosovo pasto Superpremium. Model za torto, v obliki kupole, do polovice napolnimo s kokosovim semifreddom, ki mu dodamo željeno količino čokoladnih cioccocerealov in dve žlici kreme Chiara. Kupolo zaključimo s preostalim kokosovim semifreddom. Na vrh položimo okrogel čokoladni biskvit. Postavimo v šoker ali skrinjo, dokler se ne strdi.

 

Dekoracija

Torto vzamemo ven iz modela. Kupoli naredimo glazuro s kremo Chiara, potresemo z lešnikovimi drobci, po želji pa dekoriramo še s kokosovo kremo Superpremium ali čokolado.

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *