SILIKONSKI MODEL – SF058 MINI POTIČKA

silikonski model


Povpraševanje

SILIKONSKI MODEL ZA POTIČKE – SF058 MINI POTIČKA

Če te zanima celotna ponudba silikonskih modelov, te vabimo v našo novo spletno trgovino www.makaboshop.si >>> SILIKONSKI MODEL ZA ŠARKELJ

Kakovostni silikonski modeli SILIKOMART so izdelani v Evropski uniji. Izdelki so testirani in skladni z normativi CE in FDA.

V ponudbi je več kot 100 različnih oblik. Vedno več slaščičarjev, kuharjev ter ostalih mojstrov širom po Evropi ceni tovrstne pripomočke pri vsakodnevnem delu in ustvarjanju novih izdelkov.

Velika fleksibilnost silikona pripomore k ustvarjanju zanimivih kulinaričnih skulptur, tveganje, da se vam bo vaša stvaritev ob jemanju iz silikona ponesrečila, je minimalno, zato vam bo uporaba silikonov v še večje veselje.

Uporabljajo se v temperaturnem območju med -60 °C in +230 °C, lahko se jih uporablja v tradicionalni pečici, mikrovalovni pečici, hladilniku, zamrzovalniku … Primerni so tudi za izdelovanje mila, vlivanje smole …

PREDNOSTI SILIKONSKIH MODELOV SILIKOMART

Izdelani so iz tekočega silikona LSR, ki omogoča več stabilnosti v primerjavi s sorodnimi izdelki, ki so izdelani iz trdega silikona.

  • Stabilnost je zagotovljena v procesu staranja (cca 3000 pek).
  • Ne vsebujejo toksičnih snovi.
  • Imajo obroč za še večjo trdnost (modeli SFT)
  • Maščoba ni potrebna, saj se jed ne prime na pekač.
  • Vzamejo malo prostora.
  • Lahko se jih opere v pomivalnem stroju, z vročo vodo.

SILIKONSKI MODEL ZA IZDELAVO POTIČK – SF058 MINI POTIČKA

dim. fi 70 x 36 mm

vol. 6 x 80 ml skupno 480 ml