Navigacija

Slaščičarna Bambú

V letu 2008 smo v sklopu centra Qlandia Nova Gorica odprli svojo prvo slaščičarno, Slaščičarno Bambú. Namen odprtja lastnega lokala je predvsem ta, da svojim strankam lahko »v živo« prikažemo prodajni program, ki zajema gostinsko in slaščičarsko opremo in aparate (npr. aparat za smetano), opremo za izdelavo sladoleda (to so npr. profesionalni pasterizatorji in stroji za izdelavo sladoleda Carpigiani, vitrine ter pulte Bocchini, sladoled oz. surovine za izdelavo sladoleda Giuso in Leagel.

Podjetja, ki so izpostavljena, so vodilna podjetja na svojih področjih. Zato smo še posebej ponosni, da lahko njihove izdelke zastopamo na slovenskem tržišču.

To pa ni bil edini namen odprtja Slaščičarne Bambú. Želeli smo odpreti slaščičarno s pestro ponudbo sladkih dobrot, kar nam je tudi uspelo. Že ob prvem stiku s slaščičarno vas v dobro voljo spravijo živahne barve lokala, pestra ponudba sladoledov in slaščic pa vam lahko dan le še polepša.

b2

Posladkate se lahko s torticami Pekarne Potička, organiziramo pa tudi rojstnodnevne zabave za vaše malčke. Praznovanje najmlajših članov z nami je lahko pravo doživetje, saj se otroci pošteno posladkajo, malo poigrajo na sosednjem otroškem igrišču, starši pa medtem brezskrbno uživajo ob odlični kavici Enjoy Caffé, ki je pražena po posebnem receptu.

Ob praznovanju kakšnega posebnega dogodka, kot so rojstni dan, obletnice ali pa kar tako, lahko pri nas izberete sladoled med cca. 40 okusi, lahko pa vam po želji pripravimo sladoledno torto.

b1
c1_2

V slaščičarni se pripravlja dnevno svež sladoled, saj se zavedamo, da lahko le s skrbno izbiro surovin izdelamo sladoled polnega okusa, ki je v veselje otrokom in odraslim. Trudimo se, da naše goste posladkamo vedno s čim novim, zato predstavlja vsakokratni obisk naše slaščičarne za gosta novo, sladko doživetje.

Picture-152

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *