Mešanica za slaščičarsko kremo in njena vsestranska uporabnost
Slaščičarska krema je gotovo ena izmed najpogosteje uporabljanih krem, ko govorimo o slaščičarstvu. Njena uporaba pri princeskah, sadnih košaricah, v rogljičkih in – da ne pozabimo na kremo v tortah, pudingih in celo sladoledu – je nezamenljiva. No, seveda lahko slaščičarsko kremo drugače pobarvamo, ji dodamo arome, okuse, vendar se lahko res strinjamo o tem, da je njena uporaba zelo široka. S slaščičarsko kremo lahko, v kombinaciji s čokoladnimi luskinami ali kandiranimi pomarančnimi rezinami, presenetite s sicilijanskimi kanoli!
Priprava slaščičarske kreme nam lahko vzame kar nekaj časa, med sestavinami pa so navadno tri temeljne brez katerih preprosto ne gre: škrob (lahko gre za koruzni škrob, nekateri prisegajo tudi na riževega), rumenjaki in sladkor.
Če pa želite hitro in enostavno pripraviti slaščičarsko kremo, lahko posežete po naših že pripravljenih zmeseh zanjo, katere so naštete spodaj
MEŠANICA ZA SLAŠČIČARSKO KREMO RAPIDA | 10kg
SESTAVINE: sladkor, modificiran škrob, posneto MLEKO v prahu, SIROTKA v prahu, hidrogenirana rastlinska maščoba, zgoščevalci: E401, konzervans: E203, barvila: E102, E110, arome.
UPORABA: 360 – 370g praška za slaščičarsko kremo RAPIDA zmešajte z 1 litrom vode ali mleka, tako, da prašek za kremo počasi stresate v vodo oz. mleko, s planetarnim mešalcem pa počasi mešamo cca 3-5 min. Dobljeno maso vmešamo v 0,8 l stepene smetane.
PAKIRANJE: 10 kg
MEŠANICA ZA SLAŠČIČARSKO KREMO FIORFIORE ROYAL | 10kg | 25 kg
SESTAVINE: sladkor, modificiran škrob, delno posneto MLEKO v prahu, rastlinske maščobe,zgoščevalci: E401, E407, glukozni sirup, LAKTOZA, MLEČNE beljakovine, emulgator: E472a,sol, stabilizatorji: E450i, E516, arome, barvila: betakaroten.
UPORABA: 375g praška za slaščičarsko kremo FIORFIORE ROYAL počasi stresite v 1000g vode oz. mleka. Nato s planetarnim mešalcem počasi mešajte še cca 3-5 min. Dobljeno maso vmešajte v 0,8l stepene smetane.
PAKIRANJE: 10 kg | 25 kg
MEŠANICA ZA SLAŠČIČARSKO KREMO FIORFIORE ROYAL D | 25 kg
SESTAVINE: sladkor, modificiran škrob, delno posneto MLEKO v prahu, nehidrogenirane rastlinske maščobe: E401, E407, glukozni sirup, LAKTOZA, MLEČNE beljakovine, emulgator: E472a, sol, stabilizatorji: E450i, E516, arome, barvila: betakaroten.
UPORABA: 375g praška za slaščičarsko kremo FIORFIORE ROYAL D počasi stresite v 1000g vode oz. mleka. Nato s planetarnim mešalcem počasi mešajte še cca 3-5 min. Dobljeno maso vmešajte v 0,8l stepene smetane.
PAKIRANJE: 25 kg
Mešanice za slaščičarske kreme | Pakiranje | Doziranje |
Mešanica za slaščičarsko kremo MELODY | 10 kg | 375 g praška + 1 l vode |
Mešanica za slaščičarsko kremo RAPIDA | 10 kg | 360 – 370 g praška + 1 l vode; nato še 0,8l stepene smetane |
Mešanica za slaščičarsko kremo FIORFIORE ROYAL | 10 kg / 25 kg | 375 g praška + 1 l vode; nato še 0,8l stepene smetane |
Mešanica za slaščičarsko kremo FIORFIORE ROYAL D | 25 kg | 375 g praška + 1 l vode; nato še 0,8l stepene smetane |