MANDLJEVA PASTA ZA SLADOLED


Povpraševanje

Mandljeva pasta za sladoled

Mandljeva pasta sladoled je sladoledna pasta, ki je narejena iz kar 70% mandljev. Za razliko od mandljeve moke je mandljeva pasta narejena iz zmletih mandljev, katerim so dodana rastlinske maščobe, ki skrbijo za mehkobo dokončanega mandljevega sladoleda.

Mandljevo pasto lahko uporabljamo za pripravo odličnega sladoleda oziroma za aromatiziranje krem pri sladicah ali tortah. Za dekoriranje mandljevega sladoleda priporočamo blanširane mandljeve lističe.

Če pa prisegaš samo na mandlje in nič drugega, medtem ko ustvarjaš svoj najboljši mandljev sladoled, ne prezri pesta iz mandljev iz Avole.

SESTAVINE: MANDLJI (70%), rastlinska olja (sončnično, repično, žafranikino), arome.
Ne vsebuje glutena.

DOZIRANJE: 70 – 100g na 1kg sladoleda

Prodajno
pakiranje
Doziranje
Mandljeva pasta za sladoled 2,5kg 70-100g na 1kg sladoleda