INVERTNI SLADKOR V SIRUPU


Povpraševanje

INVERTNI SLADKOR V SIRUPU 1L

INVERTNI SLADKOR največkrat uporabljamo, da (delno ali popolnoma) nadomestimo kristalni sladkor oziroma sladkor v prahu.

Ime “invertni” se nanaša na obnašanje, ki ga ima polarizirana svetloba, ko se prehaja skozi vodno raztopino, sestavljeno iz glukoze in fruktoze. V primeru, da je v raztopini saharoza se polarizirana svetloba vrti v desno, medtem ko se obrnjeni (invertni) sladkor vrti v levo.

Ko torej iz saharoze pridobimo invertni sladkor, lahko s tem nadomestimo navadni sladkor, a pri tem uporabimo manjše količine.

Poleg tega se invertni sladkor izjemno izkaže proti zmrzovanju, vendar moramo biti tu izjemno previdni – prevelik odmerek lahko povzroči, da se bo sladoled prehitro stopil!

Sladkor v prahu
Prodajno
pakiranje
Doziranje
Invertni sladkor 1l po želji
Inulina 1kg/5kg po želji
Eritritol 1kg po želji
Maltitol 5kg/25kg po želji
Sladkor v prahu 5kg po želji
Netopni sladkor v prahu 5kg po želji
Glukozni sirup v prahu 25kg po želji
Dekstroza v prahu 25kg po želji
Beli kristalni sladkor 25kg po želji