Navigacija

Aktualno

Sladoled MONT BLANC

Sestavine

  • Polnomastno mleko – 2480 g
  • Mleko v prahu – 95 g
  • Sladkor – 400 g
  • Smetana – 455 g
  • Baza Evoluzione 100 – 265 g
  • Pasta Meringa – 200 g
  • Dekstroza – 105 g
  • Krema kostanj – 450 g

 

Postopek priprave

Vse sestavine zmešamo z električnim mešalnikom. Vmešamo kostanjevo kremo, s katero tudi dekoriramo sladoled. Dekoracijo zaključimo z drobci meringe in s celimi kostanji.

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *