Navigacija

Aktualno

Sodobna dekoracija sladoleda

Sladoledna dekoracija

Saj že veste, da sladoled najprej jemo z očmi, kajne? Mamljiva prezentacija le-tega je v sladoledni vitrini neizbežna. Vsak sladoledar mora imeti originalno ponudbo, tako pri izgledu kot okusu sladoleda. Podali vam bomo nekaj idej najnovejših trendov, s katerimi boste lahko popestrili vaše najljubše sladoledne okuse. Katere so zadnje novosti pri stvari, kot je dekoracija sladoleda?

coni-gelato-decorati

 

Sladoledna dekoracija brez meja

To poletje smo lahko zasledili ogromno različnih dekoracij, ki so preplavile raznovrstne lončke in kornete – sladoled je bil tako še bolj mamljiv in okusen. Zagotovo že poznate jedilne skledice vseh vrst in oblik, potem pa so tu še raznobarvni sladkorni drobci, sadne želatine, koščki suhega ali svežega sadja, čokoladni polivi in še in še. Vendar pa je lahko že sladoled sam po sebi dekoracija! Serviramo ga lahko kot dodatek vafljem ali ga napolnimo v rogljičke, letos pa je modni trend zagotovo cupcake, tipična ameriška sladica, ki ji dodamo sladoled. Točenega lahko dodamo na vrh sladice ali pa cupcake prerežemo na pol in kremni sladoled napolnimo v sredino. Gostje bodo zagotovo navdušeni, tisti najmlajši pa še posebej!

cupcake-gelato-768x512

 

Dekorirani sladoledni korneti

Fantazija in originalnost sta obšli tudi svet kornetov. Ponudba se je na tem področju res obogatila:

  • Robovi kornetov so obogateni z raznovrstnimi čokoladnimi prelivi, s posipi, z drobci, z meringo, z lešniki …
  • Notranjost kornetov je napolnjena s tekočo čokolado – prava poslastica za najbolj sladkosnede!
  • Črn kornet? Seveda! Ta novost prihaja iz New Yorka, kjer za črne kornete uporabijo aktivno oglje ali kakav. So izredno okusni in zanimivega, privabljivega izgleda. Kornete najdemo tudi v drugih barvah – rdeči, rumeni, zeleni …
  • Sladoledni korneti brez glutena so v naši ponudbi nepogrešljivi tudi za stranke s celiakijo.

033659d2-305-gothblackicecream-dishland1

 

Črn sladoled

Zakaj bi se zadovoljili s črnim kornetom? Črn sladoled je namreč odlična ideja in postaja pravi hit v sladolednem svetu! Narejen je iz neobičajne sestavine – zmlete sežgane kokosove lupine, ki mu daje intenzivno barvo in sladek okus. Pripravimo ga lahko tudi iz mandljev, iz katerih se pridobi aktivno oglje, le-temu pa dodamo smetano in kokosovo ali mandljevo mleko. Primeren naj bi bil tudi za razstrupljanje telesa.

black-ice-cream-600x400

Črna hrana torej postaja vedno bolj popularna in črn sladoled je popolna inovacija za pridobitev novih strank – fotografije tega trenda že preplavljajo družbena omrežja, zato ne pozabite na hashtag #BlackIcecream!

Little Damage’s Goth Black Ice Cream

Široko ponudbo barvnih in raznovrstnih kornetov ter surovin za sladoled si lahko ogledate tudi na naši spletni strani ali nam pišete na info@makabo.si.

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *