Navigacija

Kava Bambú

V letu 2012 smo se odločili odpreti svojo lastno, domačo pražarno kave.

Bambú caffé je kava, pripravljena iz skrbno izbranih visokokakovostnih vrst 100 % arabice. V Bambú kavi boste zaznali rahlo sadno noto divjih jagod, ki se prepleta z okusom sultank, obogateno s sladkobnim okusom lešnikov in čokolade, zaokroženo z grenkobnim okusom breskve.

To je zagotovo kava s popolnim okusom. Spremljala vas bo tekom celega dne, naslednje jutro pa si jo boste ponovno zaželeli. Poskusite jo lahko v naši Slaščičarni Bambú v Qlandii Nova Gorica.

Naša kava lahko sedaj postane tudi vaša, hkrati pa vam priskrbimo tudi kavni avtomat, mlinček, brezkofeinsko kavo … Za več informacij nam pošljite povpraševanje in z veseljem se bomo dogovorili za srečanje.

Bambú caffé – vaša naslednja kava.

 

Kje lahko pijete Bambú Caffé:

Slaščičarna Bambú – Nova Gorica

Kavarna Center – Kamnik

Čolnarna – Park Tivoli, Ljubljana

Žolna Bar – Ljubljana

Bar Kofetarica – Velenje

Vidičeva hiša – Radovljica

Casino Andor – Ankaran

 

 

Bambú caffé – vaša naslednja kava

vse

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *