Vroča čokolada


Povpraševanje

Vroča čokolada je lahko prava zimska zgodba!

Žametni, dišeči in okusni so praški za pripravo vroče čokolade, ki vam jih ponujamo. Samo premešate, zavrete …. ter ponudite!

Nismo trgovina z največjo ponudbo vroče čokolade na slovenskem trgu, vendar vam lahko svetujemo kako lahko vašo ponudbo vroče čokolade popestrite, vašemu gostu pa zagotovite le najboljše – kakovost za ugodno ceno!

Naj zapišemo tudi, da so naši praški za pripravo vroče čokolade, ki jih ponujamo, popolnoma BREZ GLUTENA!

Vroča čokolada – kilogramska pakiranja praškov

Kilogramska pakiranja praškov za vročo čokolado se lahko pripravljajo v aparatu za pripravo vroče čokolade ali porcijsko.

Vroča čokolada – klasična | 1 kg

SESTAVINE: sladkor, 26% kakava v prahu 22/24, koruzni škrob, vanilina. Lahko vsebuje sledi mleka. Ne vsebuje glutena.

PORCIJSKA UPORABA: 30g izdelka prelijemo z 100 ml mleka in počasi segrevamo ter pustimo da zavre ter ponudimo.

UPORABA V APARATU ZA VROČO ČOKOLADO: 300g izdelka dobro premešajte z 1 litrom mleka, nato zmes vlijte v aparat in nastavite termostat na 90°C za približno 30 minut. Lahko uporabite tudi sojino ali riževo mleko, za vegansko oziroma brezglutensko vročo čokolado.


Vroča čokolada – bela | 1 kg | 250 g

SESTAVINE: sladkor, koruzni škrob, posneto MLEKO v prahu, kakavovo maslo, arome, emulgator: SOJIN lecitin, barvilo: E160a(ii).  Ne vsebuje glutena.

PORCIJSKA UPORABA: 30g izdelka prelijemo z 100 ml mleka in počasi segrevamo ter pustimo da zavre ter ponudimo.

UPORABA V APARATU ZA VROČO ČOKOLADO: 300g izdelka dobro premešajte z 1 litrom mleka, nato zmes vlijte v aparat in nastavite termostat na 90°C za približno 30 minut. Lahko uporabite tudi sojino ali riževo mleko, za vegansko oziroma brezglutensko vročo čokolado.


Vroča čokolada – porcijska pakiranja

Porcijsko pakiranje praška za pripravo vroče čokolade pomeni, da je prašek pripravljen za 1 skodelico vroče čokolade. V pakiranju prejmete 25 vrečk, vsaka vsebuje 30g.

30g praškastega izdelka prelijemo z 100 ml mleka in počasi segrevamo ter pustimo da zavre. Nato vročo čokolado ponudimo v skodelici.

Na voljo imamo naslednje okuse:

Vroča čokolada, klasična – 25 x 30g

SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu (26%), koruzni škrob, vanilin. Ne vsebuje glutena.


Vroča čokolada z okusom kanabisa – 25 x 30g

SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu (26%), koruzni škrob, arome. Ne vsebuje glutena.


Vroča čokolada z okusom lešnika – 25 x 30g

SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu, škrob, aroma, vanilina. Lahko vsebuje sledi mleka. Ne vsebuje glutena.


Vroča čokolada z okusom pomaranče in cimeta – 25 x 30g

SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu (26%), koruzni škrob, arome, vanilin. Lahko vsebuje sledi mleka. Ne vsebuje glutena.


Vroča čokolada z okusom ingverja – 25 x 30g

SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu (26%), koruzni škrob, ingver (2%), aroma: vanilina. Lahko vsebuje sledi mleka. Ne vsebuje glutena.


Vroča čokolada, bela – 25 x 30g

SESTAVINE: sladkor, koruzni škrob, posneto MLEKO v prahu, kakavovo maslo, arome, emulgator (SOJIN lecitin), barvilo: betakaroten. Ne vsebuje glutena.


Vroča čokolada, bela s kokosom – 25 x 30g

SESTAVINE: sladkor, koruzni škrob, posneto MLEKO v prahu, kakavovo maslo, kokosova moka, arome. Ne vsebuje glutena.

TIP DOZIRANJE PAKIRANJE
Vroča čokolada – klasična 300 g / 1 l mleka 1 kg
Vroča čokolada – bela 300 g /1 l mleka 1 kg / 250 g
Vroča čokolada – klasična 30g 30 g / 100 ml mleka 25 x 30g
Vroča čokolada – kanabis 30g 30 g / 100 ml mleka 25 x 30g
Vroča čokolada – lešnik 30g 30 g / 100 ml mleka 25 x 30g
Vroča čokolada – pomaranča in cimet 30g 30 g / 100 ml mleka 25 x 30g
Vroča čokolada – ingver 30g 30 g / 100 ml mleka 25 x 30g
Vroča čokolada – bela 30g 30 g / 100 ml mleka 25 x 30g
Vroča čokolada – bela s kokosom 30g 30 g / 100 ml mleka 25 x 30g