BISKVIT ZA ROLADO


Povpraševanje

Biskvit za rolado – mala malica, a le na začetku!

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste z velikim zanosom začeli izdelovati biskvit za rolado? Mešanica je ravno prav premešana in brez grudic

Pekač ste že prej popršili s sprejem za pekač oziroma ste ga prekrili s peki papirjem, medtem ko si ponosno brišete roke v kuhinjsko krpo. Masa hitro, kot bi mignil konča v pekaču, ta pa v poprej ogreti pečici. Ko pa ga po nekaj minutah povlečete iz pečice, sledi najtežji del.

Kako naj biskvit za rolado spravim iz pekača, in to v enem kosu, … Zakaj pa ima tak hribček na sredini? Joj, kako bo moja rolada izgledala na koncu? AAAAaaaaaa …

Sledi obračanje in reševanje biskvita, pa kompromisi in “skrivanje” lukenj in luknjic …

Nič hudega, ampak naj vam povemo, da imamo rešitev za biskvit za rolado. In ne le eno, kar dve rešitvi! Preveri še čokoladno različico biskvita.

BISKVIT ZA ROLADO, NAVADEN | 38×56 cm | 12 kos

SESTAVINE: PŠENIČNA moka, sladkor, JAJCA voda, maltodekstrin, emulgatorji: E475, E433; JAJČNI beljaki v prahu, MLEKO v prahu, vzhajalna sredstva: E450, E500; vlažilna sredstva: E422; sredstva za zgoščevanje: E417, sol, konzervans: E202, arome. Lahko vsebuje sledi SOJE

Biskvit za rolado/torto Pakiranje (kosi) Pakiranje (kg)
Biskvit za rolado (navaden) 12 kos 12 x 0,4 kg = 4,8 kg
Biskvit za rolado (temni, z dodatkom kakava) 12 kos 12 x 0,4 kg = 4,8 kg
Brezglutenski biskvit za torto 1 kos premer 18cm, h 4cm