Biskvit za rolado – mala malica, a le na začetku!
Se vam je že kdaj zgodilo, da ste z velikim zanosom začeli izdelovati biskvit za rolado? Mešanica je ravno prav premešana in brez grudic
Pekač ste že prej popršili s sprejem za pekač oziroma ste ga prekrili s peki papirjem, medtem ko si ponosno brišete roke v kuhinjsko krpo. Masa hitro, kot bi mignil konča v pekaču, ta pa v poprej ogreti pečici. Ko pa ga po nekaj minutah povlečete iz pečice, sledi najtežji del.
Kako naj biskvit za rolado spravim iz pekača, in to v enem kosu, … Zakaj pa ima tak hribček na sredini? Joj, kako bo moja rolada izgledala na koncu? AAAAaaaaaa …
Sledi obračanje in reševanje biskvita, pa kompromisi in “skrivanje” lukenj in luknjic …
Nič hudega, ampak naj vam povemo, da imamo rešitev za biskvit za rolado. In ne le eno, kar dve rešitvi! Preveri še čokoladno različico biskvita.
BISKVIT ZA ROLADO, NAVADEN | 38×56 cm | 12 kos
SESTAVINE: PŠENIČNA moka, sladkor, JAJCA voda, maltodekstrin, emulgatorji: E475, E433; JAJČNI beljaki v prahu, MLEKO v prahu, vzhajalna sredstva: E450, E500; vlažilna sredstva: E422; sredstva za zgoščevanje: E417, sol, konzervans: E202, arome. Lahko vsebuje sledi SOJE
Biskvit za rolado/torto | Pakiranje (kosi) | Pakiranje (kg) |
Biskvit za rolado (navaden) | 12 kos | 12 x 0,4 kg = 4,8 kg |
Biskvit za rolado (temni, z dodatkom kakava) | 12 kos | 12 x 0,4 kg = 4,8 kg |
Brezglutenski biskvit za torto | 1 kos | premer 18cm, h 4cm |