Aparat za smetano Masterwip


Povpraševanje

Aparat za smetano MASTERWIP

Stepena smetana je okusen izdelek vsake slačičarne, katerega najhitreje izdela elektronski aparat za smetano. To naredi tako, da zmeša smetano in zrak. Volumensko bogata in mehka, a hkrati čvrste konsistence, se stepena smetana vedno prileže. Lahko s kavo, kot nadev za torto ali pecivo ali pa s sladoledom oziroma sadjem, kjer se pojavi kot (sladka) pika na i!

Za razliko od aparatov za smetano na bombice je aparat za smetano Masterwhip samostoječ in z veliko večjim rezervoarjem (kar 3L), kar vam olajša delo v vaši slaščičarni ali kavarni.

Poleg tega aparat za smetano v rezervoarju ohranja smetano hladno in vedno pripravljeno za uporabo!

Aparat za smetano Masterwip je odlična izbira za bare, slaščičarne, kavarne in sladoledarne

Aparat za stepanje smetane Masterwip je kot nalašč za pogosto uporabo v kavarnah, slaščičarnah ali sladoledarnah. Gre za visokokakovostni izdelek italijanskega podjetja Carpigiani, z visoko stopnjo samostojnosti proizvodnje.

Enostavno upravljanje in čiščenje aparata

Ima patentirano zobniško pumpo, izdelano iz inoxa, ki ima možnost regulacije volumna smetane. Ohišje aparata za smetano je izdelano iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla. Vsi sestavni deli aparata za smetano so narejeni iz materialov primernih za stik z živili. Razstavljane in čiščenje aparata je preprosto in hitro.

Masterwip je aparat za stepanje smetane s kapaciteto posode treh litrov. Smetani se, ko je stepena, poveča volumen za dva do trikrat, to pa na račun ujetega zraka. Inox posoda je avtomatsko hlajena na +4 °C, tako da vsakodnevno čiščenje ni potrebno. Aparat za smetano je zelo tih in enostaven za upravljanje.

master-whip-notranjost
Notranjost aparata za smetano.

Priročnost in funkcionalnost

Aparat za smetano vam v vašem lokalu ne bo vzel veliko prostora, zagotovo pa vam bo prihranil veliko energije, časa in denarja. Prav tako je aparat preprost in enostaven za uporabo!

Preverite še naše ostale aparate za smetano na povezavi TUKAJ!

MODEL MASTERWIP / G
Max. količina kg/h 50
Kapaciteta posode 3 l
El. priklop 220/1/50
El. moč KW 0.7
Dimenzije DxGxV cm 220 x 370 x 510
Neto teža 30 kg